Firefly ab

firefly ab

Kontaktuppgifter till Firefly AB Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget. En av världens ledande leverantörer av gnistdetektering, gnistsläckning och skyddssystem mot brand och dammexplosioner. Firefly AB använder en unik patenterad IR teknik tillsammans med släckning genom vatten eller vattendimma för att kunna erbjuda ökad säkerhet. Köp aktier i Firefly - enkelt och billigt hos Avanza Bank. Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage.

Firefly ab - stt att

Vanligt förekommande gränsvärden är 30 för översåld och 70 för överköpt. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Direktavkastning visar procentuell relation mellan utdelningens storlek och aktiekursen. Ett avslut med symbolen innebär att avslutet är ett rapporterat avslut som skett utanför börsen genom att två motparter kommit överens om pris och volym sinsemellan. Rapporterat avslut Ett avslut med symbolen innebär att avslutet är ett rapporterat avslut som skett utanför börsen genom att två motparter kommit överens om pris och volym sinsemellan. Relaterade aktier Aktieägare i de relaterade bolagen äger också aktier i Firefly. firefly ab

Firefly ab Video

Firefly AB

Firefly ab - innehller

Volatilitet Volatilitet anger hur stora rörelserna i aktiekursen är uttryckt i procent. Visar vilket datum aktien handlas utan rätt till utdelning. MACD används ofta för att både uttyda en trend samt hitta momentum i ett värdepapper. Om information inte finns för årets samtliga utdelningar baseras beräkningen på utdelningarna året innan. Köp-och säljsignal brukar anses inträffa när signalvärdet korsar periodvärdet. Nyckeltalet beaktar både utdelningen och eventuell värdeökning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *