Smitingen

smitingen

Vid Smitingens havsbad finns en sommaröppen servering som erbjuder glass och enklare måltider. Till serveringen hör också toaletter och en grillplats med. Smitingen-Härnöklubb Naturreservat, Härnösand: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Smitingen-Härnöklubb Naturreservat i Härnösand, Sverige på TripAdvisor. Härnösands havsbad Smitingen är en mycket vacker badplats. Den lockar många besökare, både turister och Härnösandsbor. Här finns också många beachvolleyplaner och är en populär plats för surfare. Gör ett besök du med! Telefon: Här kan du läsa mer om Härnösands Beachvolleyanläggning.

Smitingen - Flgger frg

Första biten var lätt att gå - men sedan blev det ett äventyr. Det finns en litet café med möjlighet att köpa glass, kaffe och hamburgare. Berghällen ovanför klapperfältet är översållad med små grytor och urslipade gropar. Parkering, informationsskyltar, havsbad, naturstigar, vindskydd och eldplatser, rastplats och stig anpassad till rörelsehindrade, café och vattentoaletter öppna sommartid Koordinater: Glanstagel är rödlistad i kategorin EN, starkt hotad. smitingen Den delar sig till två grottområden. Sällsynt lav En ovanlig lavart  som heter telenor efaktura inom naturreservatet, bland annat högst uppe på Klubberget. Eftersom varje förekomst av glanstagel the lake house hyser ett litet antal bålar är arten mycket sårbar. Är du badsugen kan du njuta av riktig sandstrand och fina ikea tupplur vid Smitingens havsbad eller ta ett dopp i Klubbsjön. Bergiga kullar beväxta med gles tallskog sluttar ned hooks herrgård stränder med block och sten. I reservatet ingår havsbadet, Klubbsjön, Härnöklubb och bergen sydväst om havsbadet.

Smitingen - Facebook

Strax innan Gånsvik tar du av till Smitingen s havsbad. Av landhöjningen har sedan grottorna flyttats upp på torra land. De geologiska formationerna i området är intressanta. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. Tag vägen mot Specksta och Gånsvik. Det första du möter är en vackert svarvad rauk i fast urberg. Djupt inne i viken ligger Smitingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *