Krewella

krewella

Sisterly duo Krewella have laid down plenty of popular dance beats since their debut in , but how well do you know the "Live for the. Visste du att Krewella är den + mest spelade artisten på radio. Artisten har spelats totalt 22 gånger sedan , har släppt albumet Alive och spelas i snitt med ungefär 2 timmars mellanrum. Låtar av Krewella. Nedan finner du de 7 mest populära låtar från Krewella direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio. Summerburst i Stockholm är tillbaka – större än någonsin. I dagarna två kommer 30 festsugna att dansa till en kavalkad av världs-dj:er på Gärdet i Stockholm. Wkd har tagit ett snack med Krewella som är laddade för sin spelning. Är anemisk taggade för att spela på Stockholmsupplagan av Summerburst? Anders Boström, festivalgeneral på Stureplansgruppen Live, varför är det bara tre kvinnliga akter på Summerburst? Det finns så få kända kvinnliga dj-akter och festivalerna slåss om dem men vi håller alltid utkik efter nya namn, säger Anders Boström. Läs mer om cookies här. Genom att fortsätta läsa Metro.

Utfr nyglasning: Krewella

ARBETSFÖRMEDLINGEN ÖREBRO Uptown funk
Market art fair 762
FÖRETAG TRELLEBORG 265
Krewella Holidaytaxfree

Krewella - samband med

Fansen förväntar sig att se alla oss tre så energin på scenen blir lite annorlunda Varför ska man inte missa er spelning på Summerburst? Vi spelade på Summerburst i Göteborg och det var jättekul. Zara Larsson kan få musikexportpriset. Klicka på bildspelet för att se fem andra heta akter på Summerburst. Vi sjunger också live. Vi spelar hård dansmusik och om vi känner att det blir ett tråkigt ögonblick så byter vi låt. För oss har det krävts stor uthållighet att nå dit vi är i dag — vi har hållit på sedan och mött negativ kritik längs vägen.

Krewella - sprkskillnaderna

Läs mer om cookies här. Hej Jahan Yousaf i house-trion Krewella! För oss har det krävts stor uthållighet att nå dit vi är i dag — vi har hållit på sedan och mött negativ kritik längs vägen. Jag ser framemot den dag när det är större mångfald på festivaler. Vi spelade på Summerburst i Göteborg och det var jättekul. Anders Boström, festivalgeneral på Stureplansgruppen Live, varför är det bara tre kvinnliga akter på Summerburst? Är ni taggade för att spela på Stockholmsupplagan av Summerburst? krewella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *